Esihenkilövalmennus – rohkeutta, selkeyttä ja varmuutta johtajuuteen

Tuntuuko, kuin olisit ahtaassa laatikossa, jonka jokainen seinä lähestyy kaiken aikaa? Painetta puskee joka suunnasta ja elintilasi kapenee.

Yhtä aikaa pitäisi olla hyvä johtaja alaisilleen ja samalla toisella kädellä täyttää ylempien tahojen asettamat tulostavoitteet. Sähköposti on tukkeutunut ja työpöytä kukkuroillaan huojuvia pinoja.

Kuinka antaa 100% itsestään samanaikaisesti useaan eri suuntaan, kun työ on yhtä hullunmyllyä? Kenties kohtaat ankaraa muutosvastarintaa ja haluaisit sanoa jopa, että joukossanne on hankalia persoonia, mutta ei kai sellaista voi ääneen lausua?

Meille voi.

Esihenkilönä kohtaat usein asioita, joita on hankala syvällisesti käsitellä kiireisen työarjen keskellä. Me tarjoamme sinulle ulkopuolisen keskustelukumppanin, jonka kanssa luottamuksellisesti pysähtyä tarkastelemaan tilannettasi ja löytää oikeita vipuja liikkuvien palasten hallintaan.

Miksi hakeutua valmennukseen?

Toivotamme sinut tervetulleeksi luoksemme, kun haluat löytää sisäisen varmuuden toimia omalla tavallasi johtajana. Valmennuksestamme on sinulle hyötyä kun etsit kykyä kohdata haasteita, joita työssäsi kaiken aikaa ilmenee.

Kenties etsit vielä omaa paikkaasi johtajana tai ehkä tiimissäsi on tapahtunut viime aikoina muutoksia.

Kuinka sanoa asioita alaisilleen oikealla tavalla? Miten luovia monenlaisten persoonien välissä ja silti säilyttää oma näkemyksensä?

Jos tuntuu että omat voimat ovat loppu, saatat tehdä hätiköityjä päätöksiä. Katumus iskee ja riittämättömyyden tunne valtaa mielen. Arjen ristipaineissa ajautuu hyvin helposti negatiiviseen kierteeseen ja ulkopuolinen ohjaaja voi auttaa sinua näkemään mahdollisia ulospääsykeinoja.

Sisäisen kasvun näkökulma

Uskomme, että ihmisellä itsellään on voimavaroja enemmän kuin hän itse tietää. Usein nämä voimavarat hautautuvat hektisen arjen alle ja tarvitaan ulkopuolista sysäystä, että ne saadaan houkuteltua esille.

Tarvitaan toistuvia pysähdyksiä asioiden äärelle ja valmiutta tarkastella myös omaa toimintaa rehellisesti.

Meidän kanssamme saat pohtia, millainen olet ihmisenä ja millainen johtamistyyli sinulla on. Kun tunnistat, kuinka juuri sinä toimit erilaisissa tilanteissa, pääset sisäisen kasvun alkuun, syvennät ymmärrystäsi omista vahvuuksistasi ja heikkouksistasi ja alat havaita, kuinka juuri sinun kannattaa kulloinkin toimia.

Kuinka aloitamme?

Jokainen esihenkilövalmennus on erilainen ja se muovataan täysin sinun oman tilanteesi kautta. Kun aloitamme yhteistyötä, teemme yhdessä sinun kanssasi suunnitelman kuinka etenemme.

Keskustelemme ja kartoitamme millaisessa tilanteessa olet työssäsi tällä hetkellä, mikä menee hyvin ja missä kaipaat tukea. Yhdessä pyrimme löytämään ne asiat, joista kannattaa aloittaa ja kaiken aikaa arvioimme, mihin suuntaan haluamme edetä.

Tilanteet työssäsi eivät muodostuneet hetkessä, ja niiden käsittelylle on myös hyvä varata aikaa. Hyväksi kokemamme rytmi on tapaamiset kahden viikon välein 1h kerrallaan muutaman kuukauden ajan. Näin saat säännöllisesti turvallisen pysähtymispaikan reflektoida omaa tilannettasi meidän kanssamme.

Voit puhua kanssamme työstä, mutta myös koti- ja perhe-elämästä sekä niiden yhteensovittamisen haasteista, sillä sisäinen kasvu ei erottele ihmisen eri puolia. Ja kaiken aikaa voit hyödyntää työssäsi valmennuksessa oivaltamiasi asioita ja vastaavasti tuoda jatkokeskusteluihimme tilanteita, joita työarki eteesi tuo.

Valmennuksen tavoite

Toivomme, että saat kyvyn nauttia kasvusta ja arjen johtamisesta. Luottamus omiin kykyihin syntyy työskentelyn kautta pieninä oivalluksina. Tunnemme aina syvää kiitollisuutta, kun luotamme lähtee johtaja, joka uskaltaa pitää päänsä pystyssä.

Haluamme antaa sinulle toivoa ja vahvistaa käsitystäsi omasta johtamiskyvystäsi. Kun rohkeasti lähdet tarkastelemaan omaa toimintaasi johtajana havaitset uusia, erilaisia näkökulmia nykyiseen tilanteesesi.

Saat meiltä vahvistusta, rohkeutta toimia uudella tavalla ja varmuutta tehdä vaikeitakin päätöksiä. Tunnistat palautumisen merkityksen ja pystyt paremmin säätelemään omia voimavarojasi ja löydät itsellesi tasapainon työelämän palapelin keskellä.

Kun löydät itsestäsi oikean tavan toimia johtajana, saat luotsattua tiimisi kulkemaan jälleen samaan suuntaan. Työn ilo ja luovuus säteilevät asiakaskohtaamisiinne ja tulosta voi alkaa tulla.

Ristipaineet työpöytäsi ympärillä helpottavat ja mielessäsi on enemmän tilaa liikkua eri suuntiin.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja keskustellaan, kuinka voimme auttaa sinua tilanteessasi esihenkilönä, johtajana tai yrittäjänä.

Ole meihin yhteydessä!