WEBINAARIT

Maksuttomat webinaarimme avaavat työotteemme taustoja ja tarjoavat ajankohtaisia näkökulmia sekä käytännöllisiä työkaluja tietoisiin ihmissuhteisiin ja ammatillisin kohtaamisiin.  Jokainen webinaarimme on oma ainutlaatuinen kokonaisuutensa.  Webinaarimme ovat ennen kaikkea inhimillisiä kohtaamisia, joissa haluamme palvella juuri sinua. Tule mukaamme luomaan tarvekeskeisempiä, ihmisen kokoisia kohtaamisia työn arkeen ja omaa elämään. Tarjoamme asiantuntemuksemme veloituksetta käyttöösi näissä tilaisuuksissa, ole hyvä!

WEBINAARIT KEVÄT 2021

3.2 klo 8–9 Auttajana auttamistyön äärellä, päivitetty uusinta

Tämä webinaari auttaa sinua auttaja suuntaamaan omaa työtäsi selkeämmin kohti kutsumustasi. Auttamistyössä palkitsevinta on onnistua asiakkaan kanssa ja kun tämä ei aina syystä tai toisesta onnistu, se vaikuttaa niin auttajaan kuin autettavaan. Onnistumispaineet hyvänä auttajana sekä organisaatiosta ja asiakkaista nousevat tavoitteet voivat sekoittua ja nostaa arkeen jännitteitä suoriutua yhä paremmin

Tämä webinaari toimii apua auttajille verkkovalmennuksen introna. Osallistuminen tähän ei kuitenkaan edellytä sitoutumista valmennukseen. Apua auttajille verkkovalmennukseen voit kuitenkin ilmoittautua suoraan meille 4.1 alkaen.

24.2 klo 8.00 Tarvekeskeinen valmennus

Webinaarimme on suunnattu esimiehille ja henkilöstön kehittäjille. Tarvekeskeinen valmennus yhdistää ihmisten käyttäytymisen ymmärtämistä., itsensä johtamista ja työkaluja henkisesti vakaiden työolosuhteiden luomiseen.  Tiivis 45 minuutin mittainen webinaari on johdanto siihen, kuinka luoda hyvä ja toimiva työyhteisön arki. 

12.3 klo 8–9 Coaching työnohjaus

Kenelle coaching työnohjaus sopii? Miten se eroaa tavallisesta työnohjauksesta? Mitä hyötyä siitä on?

Tämä webinaari on suunnattu valmentaville esimiehille, henkilöstön kehittäjille ja valmentajille, jotka haluavat oppia syventämään omaa työotettaan.  Ihmisten kasvun tukeminen kontekstuaalisesti vaatii valmentajalta herkkyyttä ja halua kehittää itse itseään.  Valmentajan on pohdittava monia kysymyksiä mm. Mikä on oleellista juuri tässä ja nyt ja miten tuodaan eri menetelmiä ohjausprosessiin mukaan.  Webinaarissa kuulet mitä meillä on juuri sinulle tarjolla loppukeväästä. Jari Härkönen valmistui Coaching Supervisor & Personal Coach (ICF) koulutusohjelmasta äskettäin. Heidi Härkönen aloitti kehityksen ulottuvuudet sertifiointi koulutuksen juuri. Tavoitteenamme on tuoda uusia oppimistyökaluja itsensä kehittämisestä kiinnostuneille.

Tiedotamme näistä myös uutiskirjeissämme. Olet vapaa jakamaan tätä tietoa työyhteisöllesi, sekä läheisillesi ja tulemaan mukaan juuri silloin kun sinulle sopii. Ilmoittautumiset sähköpostilla heidi@ohjausavain.fi viimeistään viikkoa ennen webinaarin toteuttamista. Kerro myös Ilmoittautuessasi haluatko kokeilla webinaari ohjelmistoamme kanssamme ennen webinaaria sen toimivuuden varmistamiseksi. 

Heidi Ja Jari Härkönen