NÄIN KOHTAAMME SINUT

Hankkeet ja oppilaitokset

Tuotamme ihmislähtöistä uuteen tietoon ja pitkään kokemukseemme nojautuvia käytännöllisiä ratkaisuja esim. koulutusohjelman tai hankeen osaksi.  Meitä lähellä ovat kaikki he, joiden on hyvä löytää toinen toisensa luokse.  Puramme kanssanne muutoksen esteitä ja luomme ratkaisuja, joista kuulet lisää, kun tilaa koulutusesitteemme ja sovit esittelystä. 

Olemme tehneet Heidi ja Jari Härkösen kanssa jo vuosia yhteistyötä, joka on ollut joustavaa ja asiantuntevaa. He kuuntelevat tarkasti koulutuksen tilaajaa ja toimivat asiakaslähtöisesti. Koulutukseen osallistujilta olemme saaneet hyvää palautetta.

Sirpa Järvelä
päihdetyön lehtori
Raudaskylän Kristillinen Opisto

Jari ja Heidi Härkönen ovat laatineet ja toteuttaneet kahtena syksynä kaksi kahdeksan kerran päihdekuntoutus ryhmäpakettia Akaan kaupungin päihdetyön avopuolelle.

Asiakas- sekä työntekijäpalaute ryhmäsisällöistä ja käytännön toteutuksesta on kiitettävä. 

Ryhmäsisällöissä ja ryhmien vetämisessä oli nähtävissä käytännönläheisyys sekä korkeantason ammatillisuus ja pitkä kokemus päihdekuntoutustyöstä.

Pekka Leväniemi
Päihdetyöntekijä
Akaan kaupunki

Painopiste valmennuksessa oli motivoinnissa ja työnhakuun liittyvissä aiheissa, kuten voimaannuttamisessa ja oman osaamisen tunnistamisessa. Valmennuksesta saatu palaute oli hyvin positiivista. Heidin ja Jarin vankka kokemus sai kiitosta samoin, kun heidän tapansa vetää ryhmiä. Yhteistyö heidän kanssaan oli mutkatonta ja sujuvaa. 

Valmennuksessa käsiteltiin myös ohjaajan työtä, heidän rooliaan ja esimerkillä ohjaamisen merkitystä.  Ohjaajat kokivat valmennuksen antoisana ja tarpeellisena. Toinen valmennusryhmä koostui työllistämishankkeen asiakkaista. Molemmissa ryhmissä oli mukana myös maahanmuuttajia.

Sonja Ilander
Hankevastaava,
Vantaan kaupunki
Työllisyyspalvelut

Työyhteisöille

Tarvitaanko teillä tilaa kasvaa?  Työnohjaus, koulutus-, ja valmennuspalvelumme tukevat organisaationne- ja yhdistyksenne tavoitteita, lue alta palautteita 

Työnohjaus on ollut eteenpäin vievää ja työyhteisölle tärkeä sekä luottamuksellinen tila jakaa omia ajatuksia työn tekemisestä ja sen sisällöstä. Olemme voineet jakaa myös kipeitä asioita, luottaen hyvään ratkaisukeskeiseen ohjaukseen. Työnohjaus on vienyt työyhteisöä haastavien aikojen läpi ja antanut mahdollisuuksia tarkastella omaa toimintaamme eri näkökulmista.

Lämmin ja kuitenkin rohkea lähestymistapa kaikkiin tilanteisiin. Työnohjaajana sinulla on upea kyky nähdä myös niitä piilossa olevia asioita, jotka vaikuttavat työyhteisöön sekä yksilöihin. Inhimillinen ja arvostava lähestymistapa!

Ohjauksen suurin anti oli oppi siitä, miten työkavereillani menee ja millaisia huolia heillä on, ja sitä kautta ajatukset siitä, miten voin omalla panoksellani tukea heitä.

Palaute etänä pidetystä työnohjauksesta

Koen, että tästä koulutuksesta on hyötyä työssäni sekä ihan omassa elämässä. Olen saanut työvälineitä asiakkaan kohtaamiseen sekä voin kyseenalaistaa omia uskomuksia ja miettiä uusia valintoja tehdessäni asiakastyötä.  Voin myös hyödyntää tätä esimiestyössäni henkilöstön kanssa, esim. voimme ottaa näitä asioita esille meidän omissa kehittämispäivissämme.

Taina
Asumispalveluyksikön esimies

”Realiteettiterapian perusteissa pääsin oivaltamisen ja innostuksen äärelle, jotka ovat itselleni tärkeitä asioita työssäjaksamiseen. Jo realiteettiterapian perusteet jakso antoi lisävälineitä riippuvuuskäyttäytymisen ymmärtämiseen ja täten tehoa myös riippuvuussairauden hoitamiseen. Jatko kiinnostaa myös. Perusteista hyötyy koko työyhteisö ja ennen kaikkea asiakkaat vahvistuvan osaamisen ja työotteen myötä. Tämä on ehdottomasti koulutus, jonka haluan meidän tiimillemme. Innostava, herättelevä ja vahvistava.

Riitta Koivula
Toimitusjohtaja, perhepsykoterapeutti, sairaanhoitaja
Oikeahetki

Omaan kasvuun ja muutoskyvykkyyden kehittämiseen

”On opettanut hyväksymään omia mokia ja virheitä, eikä ne haittaa enää niin paljon. Myös mulla on aina joku agenda tässä työssä. Tärkeämpää on tuntea itsensä ihmisenä ja johtajana kuin olla täydellinen. Aika paljon jää harmaita tai täysin pimeitä alueita jos ei ole työkaluja millä tukia omaa toimintaansa. Sitä millä siihen pyrkii. Mä opetelen kuuntelemaan omia tarpeita kaiken aikaa paremmin. ”

”Heidin osaavan ja jämäkän sparrauksen myötä olen pystynyt yksinyrittäjänä paremmin keskittymään oikeisiin asioihin ja olen karsinut asioita.

Työn jaksamisessa olen oppinut sparrauksen myötä armollisuutta ja sitkeyttä kovasti – aiemmin olen välillä innostunut sata lasissa ja tämän jälkeen väsähtänyt…

  • itsensä kuuntelu ja rauhoittumisen merkitys
  • jatkuva tekeminen ja sitkeys

Arvokasta peilausta yrittäjän arkipäivään ja tätä kautta sisäistä vahvistumista ja yksinyrittäjän yksinäisyyden poistoa myös.

Suosittelen lämpimästi Heidin sparrausta kaikille yrittäjille.

Marko Myllymäki 
Web-asiantuntija, DI
www.atadone.fi

Miten koit valmennuksen etenevän? 
Valmennus eteni oikein mukavasti ja täsmällisesti verkon kautta.

Millaisia kasvuhaasteita tunnistit itsessäsi? 
Puhuttiin kiireestä ja siitä, kun pitäisi karsia jotain pois, mutta kun kaikki on kivaa.

Miten valmentaja autoin sinua tutkimaan haasteitasi? 
*Pohdittiin ja avattiin yhdessä kiirettä ja omia intohimoja. Näiden keskustelujen kautta syntyi ajatuksia syksyn kuvioiden kirkastamista.

Mitä hyötyä tällaisesta valmennuksesta olisi yrittäjälle? 
Itsensä johtamiseen, erityisesti yksinyrittäjänä, tarvitaan aina ulkopuolista apua.

Millaisia kasvumahdollisuuksia jäisi tunnistamatta ilman tätä valmennusta?
Tarvitaan peiliä ja pallottelukumppania, muuten omat ajatukset vaan kiertävät samaa rataa.

Yrittäjän päänä ja olkapäänä.
#uskallanäkyä

www.redesan.fi 

www.puhujasannajylänki.fi 

www.yritysmuuntamo.fi

www.linkedin.com/in/sannajylanki/
 

www.facebook.com/redesan

Sanna Jylänki 
Innostava rohkaisija
p. 040 820 8559 

Kouluttajat ovat ottaneet minut yksilönä huomioon omine koulutustarpeineni, he ovat auttaneet suunnittelemaan opintojen jatkamisessa, kun olen vaikkapa estynyt pääsemästä johonkin lähipäivään. Koulutus on käytännön läheistä, se haastaa kokeilemaan valinnan teoriaa elävässä elämässä, ei vain ulkoa opettelemaan jotakin teoriaa.

Anniina Kolu

Realiteettiterapian opiskelija