ARKISTO

Kuinka siedät sietämätöntä– webinaarimme purkaa myyttejä pahasta ja auttaa asettamaan selkeämpiä rajoja omallekin jaksamiselle, eettisiä näkökulmia unohtamatta. Tämä webinaari sopii ohjaustyön ammattilaisille, jotka pohtivat esim.  kaltoinkohtelua, välinpitämättömyyttä, väkivaltaaja syrjäytymisen mekanismeja tueksi oman ammatillisuuden kasvussa.

 

Tarpeita tyydyttävä työyhteisö webinaarissa puhumme työyhteisön dynamiikasta sekä siitä, kuinka lähteä kehittämään tarpeita tyydyttävää ympäristöä kokemuksiemme kautta. Kerromme millaisia haasteista hyväkin muutos voi aiheuttaa koko organisaatiolle ja kuinka tämä muutos jää vaikuttamaan ihmisten elämään töissä ja kotona pitkällä aikavälillä.

 

11.9 klo 9.00 Miksi ihmiset käyttäytyvät hullusti? Webinaari avaa järjettömän käyttäytymisen taustoja tavalla, joka saattaa yllättää. Tämä webinaari sopii kaikille, jotka ovat hämmästelleet ja turhautuneet siihen, kuinka toiset kohtelevat heitä.

 

Kuinka tarvetietoisuus voi vaikuttaa toisiin työyhteisössä ja kotona? Webinaarissa keskistytään niihin muutoksiin, joita tapahtuu, kun tarvetietoisuus lisääntyy yksilön ja työyhteisön arjessa.  Tässä webinaarissa kuulet millaisia muutoksia se saa aikaan ihmisten kokemuksissa ja arjen käytännöissä ja kuinka voit kokeille itsekin lisätä tarvetietoisuutta omaan arkeesi.