ARKISTO

7.4.2021 kello 10–11 Opi tarvekeskeisen auttamisen periaatteet Tässä webinaarissa keskustelemme tarvekeskeisen auttamisen periaatteista ja kokoamme niistä sinulle tiiviin paketin. Tämän periaate paketin avulla voit helposti tarkistaa omaa suuntaasi auttamisen polulla ja löytää itsellesi parempia tapoja toimi auttajana. Webinaari sopii kaikille auttamistyössä toimiville.

 

12.3.2021 klo 8–9 Coaching työnohjaus  Kenelle coaching työnohjaus sopii? Miten se eroaa tavallisesta työnohjauksesta? Mitä hyötyä siitä on? Tämä webinaari on suunnattu valmentaville esimiehille, henkilöstön kehittäjille ja valmentajille, jotka haluavat oppia syventämään omaa työotettaan.  Ihmisten kasvun tukeminen kontekstuaalisesti vaatii valmentajalta herkkyyttä ja halua kehittää itse itseään.  Valmentajan on pohdittava monia kysymyksiä mm. Mikä on oleellista juuri tässä ja nyt ja miten tuodaan eri menetelmiä ohjausprosessiin mukaan.  Webinaarissa kuulet mitä meillä on juuri sinulle tarjolla loppukeväästä. Jari Härkönen valmistui Coaching Supervisor & Personal Coach (ICF) koulutusohjelmasta äskettäin. Heidi Härkönen aloitti kehityksen ulottuvuudet sertifiointi koulutuksen juuri. Tavoitteenamme on tuoda uusia oppimistyökaluja itsensä kehittämisestä kiinnostuneille.

 

24.2.2021 klo 8.00 Tarvekeskeinen valmennus  Webinaarimme on suunnattu esimiehille ja henkilöstön kehittäjille. Tarvekeskeinen valmennus yhdistää ihmisten käyttäytymisen ymmärtämistä., itsensä johtamista ja työkaluja henkisesti vakaiden työolosuhteiden luomiseen.  Tiivis 45 minuutin mittainen webinaari on johdanto siihen, kuinka luoda hyvä ja toimiva työyhteisön arki.

 

3.2.2021 klo 8–9 Auttajana auttamistyön äärellä, päivitetty uusinta  Tämä webinaari auttaa sinua auttaja suuntaamaan omaa työtäsi selkeämmin kohti kutsumustasi. Auttamistyössä palkitsevinta on onnistua asiakkaan kanssa ja kun tämä ei aina syystä tai toisesta onnistu, se vaikuttaa niin auttajaan kuin autettavaan. Onnistumispaineet hyvänä auttajana sekä organisaatiosta ja asiakkaista nousevat tavoitteet voivat sekoittua ja nostaa arkeen jännitteitä suoriutua yhä paremmin. Tämä webinaari toimii apua auttajille verkkovalmennuksen introna. Osallistuminen tähän ei kuitenkaan edellytä sitoutumista valmennukseen. Apua auttajille verkkovalmennukseen voit kuitenkin ilmoittautua suoraan meille 4.1 alkaen.

 

Kuinka siedät sietämätöntä– webinaarimme purkaa myyttejä pahasta ja auttaa asettamaan selkeämpiä rajoja omallekin jaksamiselle, eettisiä näkökulmia unohtamatta. Tämä webinaari sopii ohjaustyön ammattilaisille, jotka pohtivat esim.  kaltoinkohtelua, välinpitämättömyyttä, väkivaltaaja syrjäytymisen mekanismeja tueksi oman ammatillisuuden kasvussa.

 

Tarpeita tyydyttävä työyhteisö webinaarissa puhumme työyhteisön dynamiikasta sekä siitä, kuinka lähteä kehittämään tarpeita tyydyttävää ympäristöä kokemuksiemme kautta. Kerromme millaisia haasteista hyväkin muutos voi aiheuttaa koko organisaatiolle ja kuinka tämä muutos jää vaikuttamaan ihmisten elämään töissä ja kotona pitkällä aikavälillä.

 

11.9.2020 klo 9.00 Miksi ihmiset käyttäytyvät hullusti? Webinaari avaa järjettömän käyttäytymisen taustoja tavalla, joka saattaa yllättää. Tämä webinaari sopii kaikille, jotka ovat hämmästelleet ja turhautuneet siihen, kuinka toiset kohtelevat heitä.

 

Kuinka tarvetietoisuus voi vaikuttaa toisiin työyhteisössä ja kotona? Webinaarissa keskistytään niihin muutoksiin, joita tapahtuu, kun tarvetietoisuus lisääntyy yksilön ja työyhteisön arjessa.  Tässä webinaarissa kuulet millaisia muutoksia se saa aikaan ihmisten kokemuksissa ja arjen käytännöissä ja kuinka voit kokeille itsekin lisätä tarvetietoisuutta omaan arkeesi.